Looking For Anything Specific?

Δανάη Μιχαλάκη / Δανάη Μιχαλάκη: Η Δρόσω, τα κάστινγκ και το spoiler για ... - 4:54 zappit show 66 655 просмотров.

Δανάη Μιχαλάκη / Δανάη Μιχαλάκη: Η Δρόσω, τα κάστινγκ και το spoiler για ... - 4:54 zappit show 66 655 просмотров.. Η «δρόσω» από τις άγριες μέλισσες, κατά κόσμον δανάη μιχαλάκη είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά άγριες μέλισσες. «για το κάστινγκ με βρήκαν μέσω facebook. Όπως είπε η δανάη μιχαλάκη, «είναι η πρώτη φορά που με βλέπετε με κοντό μαλλί. Ανήμερα των γενεθλίων της η δανάη μιχαλάκη έζησε την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της, αφού παντρεύτηκε με τον γιώργο παπαγεωργίου. Η δανάη μιχαλάκη μεγάλωσε στη συρό και συγκεκριμένα στην ερμούπολη (δείτε την ηλικία της στο η δανάη μιχαλάκη στις άγριες μέλισσες.

Αρχικά η δανάη μιχαλάκη, αναφέρθηκε στο πως πήρε τον ρόλο: Αποκαλυπτικές φωτογραφίες της «δρόσως» από τις άγριες μέλισσες. «για το κάστινγκ με βρήκαν μέσω facebook. Η μικρή αδελφή της οικογένειας η οποία γρήγορα θα ανακαλύψει πως η ομορφιά της είναι το διαβατήριο της για να ξεφύγει από τα στενά. Εδώ και αρκετό καιρό, το ζευγάρι σχεδιάζει τον γάμο του ο οποίος θα γίνει στις 7.

Γιάννης Στάνκογλου: Βραδινή έξοδος με τις ...
Γιάννης Στάνκογλου: Βραδινή έξοδος με τις ... from tempo24.news
Ο γιώργος παπαγεωργίου είναι σε καραντίνα με τη σύντροφό του, δανάη μιχαλάκη λόγω κορονοϊού. Η δρόσω σταμίρη (δανάη μιχαλάκη) είναι «πέτρα του σκανδάλου». Τη γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της δρόσως στην τηλεοπτική σειρά άγριες μέλισσες που φέτος συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν. Ανήμερα των γενεθλίων της η δανάη μιχαλάκη έζησε την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της, αφού παντρεύτηκε με τον γιώργο παπαγεωργίου. Η δανάη είναι όμως και μια πολύ όμορφη νεαρή γυναίκα και μάλιστα ιδιαίτερα ενεργή στα social media, όπου και αναρτά συχνά φωτογραφίες της. Δείτε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού που ερμηνεύει. Μπορεί η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου να μην επιβεβαίωσαν ποτέ επίσημα την ημερομηνία του γάμου τους, ωστόσο η αναγγελία για την επισημοποίηση της σχέσης τους που. Μαρία κίτσου, έλλη τρίγγου, δανάη μιχαλάκη, κατερίνα διδασκάλου, γιάννης στάνκογλου, λεωνίδας κακούρης, παύλος ορκόπουλος, γιώργος σουξές, γιώργος γάλλος.

Δανάη μιχαλάκη και γιώργος παπαγεωργίου θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους τον.

Ανήμερα των γενεθλίων της η δανάη μιχαλάκη έζησε την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της, αφού παντρεύτηκε με τον γιώργο παπαγεωργίου. Η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου ετοιμάζονται να βιώσουν την πιο όμορφη στιγμή της κοινής τους ζωής. Η δανάη μιχαλάκη μπήκε θριαμβευτικά στην καθημερινότητα των τηλεθεατών μέσα από τις «άγριες μέλισσες» όπου υποδύεται τη δρόσω, τη μικρότερη από τις τρεις αδερφές, ηρωίδες της σειράς. Η νεαρή ηθοποιός, μίλησε και για το πώς αντιδρά ο κόσμος όταν τη βλέπει έξω στο δρόμο. Πέρασα μόνο δύο κάστινγκ και ήμουν η τελευταία ηθοποιός που κλείσανε. Η δανάη μιχαλάκη είναι κόρη του επίσης ηθοποιού γιώργου μιχαλάκη και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι ζευγάρι στη ζωή με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, γιώργο παπαγεωργίου. Η μικρή αδελφή της οικογένειας η οποία γρήγορα θα ανακαλύψει πως η ομορφιά της είναι το διαβατήριο της για να ξεφύγει από τα στενά. Η δανάη μιχαλάκη (ή αλλιώς δρόσω σταμίρη) παντρεύτηκε τον αγαπημένο της γιώργο παπαγεωργίου στη σύρο και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Εδώ έχουμε συγκεντρώσει τις 10 καλύτερες στιγμές της. O παραμυθένιος γάμος στη σύρο και το ταξίδι του μέλιτος. Παντρεύεται αύριο η δανάη μιχαλάκη με τον γιώργο παπαγεωργίου. Εδώ και αρκετό καιρό, το ζευγάρι σχεδιάζει τον γάμο του ο οποίος θα γίνει στις 7. Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις.

Ανήμερα των γενεθλίων της η δανάη μιχαλάκη έζησε την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της, αφού παντρεύτηκε με τον γιώργο παπαγεωργίου. Η δρόσω σταμίρη (δανάη μιχαλάκη) είναι «πέτρα του σκανδάλου». Κάποια στιγμή πρέπει να τα φτιάξω». Αποκαλυπτικές φωτογραφίες της «δρόσως» από τις άγριες μέλισσες. Η δανάη μιχαλάκη μπήκε θριαμβευτικά στην καθημερινότητα των τηλεθεατών μέσα από τις «άγριες μέλισσες» όπου υποδύεται τη δρόσω, τη μικρότερη από τις τρεις αδερφές, ηρωίδες της σειράς.

Δανάη Μιχαλάκη: Παντρεύεται ή όχι - Η απάντησή της στον ...
Δανάη Μιχαλάκη: Παντρεύεται ή όχι - Η απάντησή της στον ... from www.mivida.gr
Εδώ έχουμε συγκεντρώσει τις 10 καλύτερες στιγμές της. Περισσοτερα για δαναη μιχαλακη, γαμοσ, γιωργοσ ππαγεωργιου, συροσ. Τη γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της δρόσως στην τηλεοπτική σειρά άγριες μέλισσες που φέτος συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν. Η δανάη μιχαλάκη η οποία έγινε ευρέως γνωστή ως δρόσω στις άγριες μέλισσες, βρίσκεται στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα με αφορμή την εγκυμοσύνη της που έχει φέρει τα πάνω κάτω στη. Η δρόσω σταμίρη (δανάη μιχαλάκη) είναι «πέτρα του σκανδάλου». Παντρεύεται αύριο η δανάη μιχαλάκη με τον γιώργο παπαγεωργίου. Η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου ετοιμάζονται να βιώσουν την πιο όμορφη στιγμή της κοινής τους ζωής. Η δανάη μιχαλάκη μπήκε θριαμβευτικά στην καθημερινότητα των τηλεθεατών μέσα από τις «άγριες μέλισσες» όπου υποδύεται τη δρόσω, τη μικρότερη από τις τρεις αδερφές, ηρωίδες της σειράς.

Η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου παντρεύονται σήμερα.

Κάποια στιγμή πρέπει να τα φτιάξω». Αρχικά η δανάη μιχαλάκη, αναφέρθηκε στο πως πήρε τον ρόλο: Μαρία κίτσου, έλλη τρίγγου, δανάη μιχαλάκη, κατερίνα διδασκάλου, γιάννης στάνκογλου, λεωνίδας κακούρης, παύλος ορκόπουλος, γιώργος σουξές, γιώργος γάλλος. Δείτε το βιντεοκλίπ του τραγουδιού που ερμηνεύει. Παντρεύεται αύριο η δανάη μιχαλάκη με τον γιώργο παπαγεωργίου. Στο δρόμο με φωνάζουν δρόσω. Στις 7 αυγούστου, το ερχόμενο σάββατο, η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου θα ζήσουν την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους αφού θα παντρευτούν στη σύρο. Η δρόσω σταμίρη (δανάη μιχαλάκη) είναι «πέτρα του σκανδάλου». Η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου παντρεύονται σήμερα. Ο γιώργος παπαγεωργίου είναι σε καραντίνα με τη σύντροφό του, δανάη μιχαλάκη λόγω κορονοϊού. Η μικρή αδελφή της οικογένειας η οποία γρήγορα θα ανακαλύψει πως η ομορφιά της είναι το διαβατήριο της για να ξεφύγει από τα στενά. Το επόμενο βήμα στη σχέση τους ετοιμάζονται να κάνουν η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας. Μπορεί η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου να μην επιβεβαίωσαν ποτέ επίσημα την ημερομηνία του γάμου τους, ωστόσο η αναγγελία για την επισημοποίηση της σχέσης τους που.

Η δανάη μιχαλάκη η οποία έγινε ευρέως γνωστή ως δρόσω στις άγριες μέλισσες, βρίσκεται στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα με αφορμή την εγκυμοσύνη της που έχει φέρει τα πάνω κάτω στη. Στις 7 αυγούστου, το ερχόμενο σάββατο, η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου θα ζήσουν την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους αφού θα παντρευτούν στη σύρο. Μαρία κίτσου, έλλη τρίγγου, δανάη μιχαλάκη, κατερίνα διδασκάλου, γιάννης στάνκογλου, λεωνίδας κακούρης, παύλος ορκόπουλος, γιώργος σουξές, γιώργος γάλλος. Όλες οι άγριες μέλισσες θα πάνε στο γάμο τους. Η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου έκαναν βραδινή έξοδο.

Δανάη Μιχαλάκη: Η «Δρόσω» από τις «Αγριες Μέλισσες» έκοψε ...
Δανάη Μιχαλάκη: Η «Δρόσω» από τις «Αγριες Μέλισσες» έκοψε ... from www.bovary.gr
Η δανάη είναι όμως και μια πολύ όμορφη νεαρή γυναίκα και μάλιστα ιδιαίτερα ενεργή στα social media, όπου και αναρτά συχνά φωτογραφίες της. «με βρίζουν πολλοί και πολλές. Στο δρόμο με φωνάζουν δρόσω. Η δανάη ήταν η τελευταία ηθοποιός που έκλεισε για το. Αποκαλυπτικές φωτογραφίες της «δρόσως» από τις άγριες μέλισσες. Μαρία κίτσου, έλλη τρίγγου, δανάη μιχαλάκη, κατερίνα διδασκάλου, γιάννης στάνκογλου, λεωνίδας κακούρης, παύλος ορκόπουλος, γιώργος σουξές, γιώργος γάλλος. Η νεαρή ηθοποιός, μίλησε και για το πώς αντιδρά ο κόσμος όταν τη βλέπει έξω στο δρόμο. Ο γιώργος παπαγεωργίου είναι σε καραντίνα με τη σύντροφό του, δανάη μιχαλάκη λόγω κορονοϊού.

Στις 7 αυγούστου, το ερχόμενο σάββατο, η δανάη μιχαλάκη και ο γιώργος παπαγεωργίου θα ζήσουν την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους αφού θα παντρευτούν στη σύρο.

Πέρασα μόνο δύο κάστινγκ και ήμουν η τελευταία ηθοποιός που κλείσανε. Όλες οι άγριες μέλισσες θα πάνε στο γάμο τους. Όπως είπε η δανάη μιχαλάκη, «είναι η πρώτη φορά που με βλέπετε με κοντό μαλλί. Η «δρόσω» από τις άγριες μέλισσες, κατά κόσμον δανάη μιχαλάκη είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν ξεχωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά άγριες μέλισσες. Περισσοτερα για δαναη μιχαλακη, γαμοσ, γιωργοσ ππαγεωργιου, συροσ. Η δρόσω σταμίρη (δανάη μιχαλάκη) είναι «πέτρα του σκανδάλου». Η δανάη μιχαλάκη μεγάλωσε στη συρό και συγκεκριμένα στην ερμούπολη (δείτε την ηλικία της στο η δανάη μιχαλάκη στις άγριες μέλισσες. Η δανάη μιχαλάκη είναι κόρη του επίσης ηθοποιού γιώργου μιχαλάκη και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι ζευγάρι στη ζωή με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, γιώργο παπαγεωργίου. Η νεαρή ηθοποιός, μίλησε και για το πώς αντιδρά ο κόσμος όταν τη βλέπει έξω στο δρόμο. Μαρία κίτσου, έλλη τρίγγου, δανάη μιχαλάκη, κατερίνα διδασκάλου, γιάννης στάνκογλου, λεωνίδας κακούρης, παύλος ορκόπουλος, γιώργος σουξές, γιώργος γάλλος. Τη γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της δρόσως στην τηλεοπτική σειρά άγριες μέλισσες που φέτος συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν. Στο δρόμο με φωνάζουν δρόσω. Εδώ έχουμε συγκεντρώσει τις 10 καλύτερες στιγμές της.

Posting Komentar

0 Komentar